ALGEMEEN.

Je kan ons bereiken door een mailtje te sturen naar Info@llocals.com. Ons team staat dagelijks voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij proberen dan zo snel mogelijk jouw mail te beantwoorden.

We staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ons KVK nummer is: 76800563

 

 

Wij zijn Llocals, hét streetwear merk uit Utrecht. Wij hebben meer over onszelf geschreven in ons verhaal.

Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Ook kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief voor leuke acties en updates.

We proberen zo min mogelijk van jouw privégegevens op te slaan. Juist omdat we dit heel erg belangrijk vinden, werken we alleen samen met betrouwbare softwarepartners en zorgen we dat onze website altijd beveiligd is en blijft. Meer informatie lees je in ons privacybeleid.

Onze kleding kun je uiteraard via onze eigen webshop bestellen. Daarnaast zijn wij ook verkrijgbaar via een aantal duurzame marketplaces zoals : www.wolfandbadger.comwww.platfrm.eu

DE PRODUCTEN.

We hebben bij ieder product een maattabel toegevoegd waarmee je de juiste maat op basis van jouw afmetingen kan kiezen. Ook vind je bij de producten een foto van een model met het item aan zodat je kan zien hoe de kleding aan valt.

Stuur ons even een berichtje als een product niet meer op voorraad is. Wij doen namelijk af en toe een restock voor sommige producten. Maar in principe werken wij zo veel mogelijk met kleine oplages om kledingrestanten te voorkomen. Dit is veel beter voor het milieu en past bij ons beleid rondom duurzaamheid.

Wij doen ons best om alle producten zo goed mogelijk op onze site weer te geven. Hiervoor hebben wij zowel productfoto’s als foto’s van de kleding op modellen aan de producten toegevoegd. Kleuren kunnen wel op een scherm soms afwijken van de werkelijkheid. Heb je echt twijfels of vragen, neem dan even contact met ons op via email. Dan kunnen wij je voorzien van advies.

Ja! Wij streven ernaar onze kleding zo duurzaam mogelijk te maken en te produceren. Concreet betekent dit dat wij:

  • Lokaal produceren in Groningen onder eerlijke arbeidsomstandigheden;
  • Alleen biologische of gerecyclede materialen gebruiken;
  • Al onze verpakkingen volledig plasticvrij zijn;
  • Al onze producten volledig vegan zijn;
  • Wij werken met kleine oplages en alle kleding volledig uitverkopen om kledingoverschotten te voorkomen;
  • Samenwerken met lokale partners voor wie duurzaamheid ook heel belangrijk is.

Kijk voor meer informatie vooral ook even op onze pagina’s over onze uitgangspunten, de productie en onze reis naar duurzaamheid.

ALLES OVER VERZENDING.

In Nederland hebben bestellingen onder de €60,- verzendkosten van €4,95 en boven de €60,- zijn de verzendkosten voor jou gratis. Kijk vooral ook even op onze speciale verzendkostenpagina. Hier hebben we alle verzendkosten overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

We maken jouw pakketje altijd klaar binnen 24 uur. Afhankelijk van de snelheid van de bezorging ontvang je in Nederland jouw pakket binnen 1-3 werkdagen. Binnen Europa kan je uitgaan van 3-6 werkdagen.

Ja, dat kan zeker! Zodra we jouw pakket bij ons op opgehaald door PostNL ontvang je een mailtje met hierin de Track & Trace waarmee je precies kan zien wanneer jouw Llocals pakketje bij jou aankomt.

Je hoeft niet perse thuis te blijven wanneer je pakketje wordt bezorgd. Onze pakketten zijn zo gemaakt dat ze precies door de brievenbus passen. Alleen voor grotere producten als truien en hoodies gebruiken we een grotere doos.

Als je je pakketje na 7 dagen nog niet hebt ontvangen en je geen briefje in de bus hebt ontvangen van PostNL, kijk dan eerst even op de Track & Trace pagina van PostNL. Wanneer hier staat dat je pakketje wel is afgeleverd, maar je hebt niks ontvangen, neem dan even contact met ons op via het volgende mailadres: info@llocals.com

RETOURNEREN & RUILEN.

Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, dan kan je deze binnen 14 dagen terugsturen. Gebruik hiervoor de volgende link naar het retourportaal.

Retour gestuurde producten moeten worden teruggestuurd in hun originele staat en mogen dus als vanzelfsprekend geen vlekken hebben of kapot zijn. Dit betekent dus ook dat de producten ongedragen en ongewassen zijn, voorzien zijn van hun tag en voor zover mogelijk in de originele verpakking zitten. Daarnaast moeten de items vrij zijn van geurtjes en/of dierenharen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren en de kosten die hierbij gemaakt worden. We raden je aan om te verzenden met een Track & Trace code.

Natuurlijk kan dat. Neem hiervoor contact op met info@llocals.com en geef vervolgens aan voor welke maat, kleur of product je het item wilt ruilen. Wanneer we jouw geretourneerde product hebben ontvangen, sturen we zo snel mogelijk jouw vervangende Llocals item op.

TOCH NOG EEN VRAAG?