Onze duurzame uitgangspunten sfeerbeeld productfoto

THINK BIG, ACT LLOCAL

Think big, act Llocal is onze slogan en één van onze duurzame uitgangspunten. Het was altijd al ons doel om onze kleding lokaal in Nederland te produceren. Volgens ons moet je het dicht bij huis zoeken om een impact te kunnen maken op de mode-industrie. Het lokaal produceren in Nederland bij Kleerlijk heeft voor ons vijf belangrijk voordelen:

 

1. Wij kunnen met eigen ogen zien dat er onder eerlijke en goede arbeidsomstandigheden wordt geproduceerd.

2. Makkelijker om de kwaliteit te controleren.

3. Minder transport, dus een kleinere footprint.

4. Kleine oplages, dus minder kledingoverschot.

5. Wij stimuleren de lokale economie en steunen een opkomend Nederlands kledingatelier.

Onze duurzame uitgangspunten sfeerbeeld productfoto

STREETWEAR X DUURZAAMHEID

Wie zegt dat streetwear niet duurzaam kan zijn? Llocals laat zien dat je vette en verantwoorde kleding ineen kan kopen. Want zeg nou zelf, het voelt toch veel beter om dingen te dragen waarvan je weet dat het op een eerlijke en duurzame manier gemaakt is. Wij zagen dat de meeste streetwear merken niet duurzaam en de meeste duurzame merken meer basic zijn. Wij wilden zelf graag meer duurzame kleding kopen, maar vonden nergens de vette dingen die wij zochten. Dus om meer mensen de kans te geven duurzame kleding te kopen die past bij hun (levens)stijl, hebben wij Llocals opgericht.

Onze duurzame uitgangspunten sfeerbeeld productfoto

EERLIJK & TRANSPARANT

Wij willen dat jullie ons kunnen vertrouwen en met een goed gevoel bij ons kunnen kopen. Ons derde duurzame uitgangspunt is daarom dat wij proberen zo open en transparant mogelijk jullie te vertellen over Llocals. Bij ons is what you see is what you get. Wij proberen dus de dingen niet mooier te maken dan ze zijn. Heb je nog vragen of opmerkingen over ons duurzaamheidsbeleid, neem dan vooral contact met ons op via info@llocals.com. Wij vertellen je er heel graag meer over.

BEN JIJ KLAAR VOOR LLOCALS?