the Llocals community sustainable streetwear

Wij zijn Llocals, het streetwear merk uit Utrecht dat vette, eigenwijze en exclusieve streetwear maakt voor vrouwen, mannen en alles daartussenin. Llocals is opgericht in 2020 door Chiem uit de behoefte aan een duurzame keuze in de streetwear markt. Met Llocals wil hij like-minded voorzien van de allerbeste duurzame streetwear. Hiermee brengen wij de Llocals community tot stand.

 

Llocals wordt gerund door een klein team van creatievelingen, die lokaal ontwerpen en creëren. Onze visie op het leven is dat je altijd de dingen moet doen waar je het meeste levensgeluk uit haalt en nooit moet stoppen je dromen na te jagen. Het is onze droom om een positieve impact te maken op de mode-industrie door de echte streetwear liefhebbers een duurzame keuze aan te bieden.

 

We maken ieder jaar twee kleine collecties waarvan de stukken zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen zodat zij een leven lang mee gaan. Sommige stukken zijn meer eenvoudig, andere uitgesproken. Maar ze zijn altijd herkenbaar Llocals. Een perfect silhouette, speels en gek, en met een liefde voor kleur en graphics.

 

Kiezen voor Llocals betekent dat je aan de wereld wil laten zien dat je bereid bent om het verschil te maken. Door te kiezen voor Llocals wordt je deel van een community van mensen die om de wereld geven. Door te kiezen voor Llocals zul je er niet alleen geweldig uitzien, maar je ook geweldig voelen.

SLUIT JIJ JE AAN BIJ DE LLOCALS COMMUNITY?