Llocals collecties sustainable fashion

SS'21 COLLECTIE |
PUZZLING

GEMAAKT IN          Groningen

Als je ons zou vragen hoe wij het afgelopen jaar zouden beschrijven dan komen woorden als verwarrend, paradoxaal, onverklaarbaar en mindfuck in ons op. Want wie had vorig jaar gedacht dat we in maart 2021 nog steeds in een lockdown zouden zitten? Dat we niet zomaar langs kunnen gaan bij de mensen die we lief hebben. Dat we niet de dingen kunnen doen die we zouden willen doe. Dat we niet kunnen gaan en staan waar we maar willen.

 

En zo werden wij geïnspireerd voor het thema van onze nieuwe collectie. Het was een gek en soms onverklaarbaar jaar: het was Puzzling. We hebben onszelf in de breedste zin laten inspireren door dit thema in het ontwerpen en uitwerken van onze collectie.

Llocals collecties exclusive streetwear

AW'20 COLLECTIE |
ROOTS

GEMAAKT IN          Utrecht

Gebaseerd op mijn achtergrond als ingenieur. Daarin zijn grafische lijnen en vormen en patronen zeer belangrijk en dit hebben we terug laten komen in het artwork van deze collectie.

Llocals collecties

SS'20 COLLECTIE |
COORDINATES

GEMAAKT IN          Utrecht

Onze eerste collectie is gebaseerd op onze bronnen van inspiratie in het leven. Wij houden van muziek, cultuur, onze vrienden en familie, en van dingen die afwijken van het ‘normaal’ en dus lekker gek zijn. Wij zijn op zoek gegaan naar de plekken die voor ons bij deze vier dingen horen. Op het kleurrijke artwork vind je ook de coördinaten van deze plekken. Er daar hebben wij deze collectie dan ook naar vernoemd.

NIEUWE COLLECTIES COMING SOON!